vrijdag 16 april 2010

Logo contestNa ontwerpen van Ramon,Mark,Mathy en Peter M. Heb ik ook geprobeerd om een logo te ontwerpen. Het viel niet mee om er een te maken, maar ik vindt dat het goed gelukt is.

3 opmerkingen:

Harry zei

Tot nu toe heb ik nog niet gereageerd op een logo-voorstel. Nu doe ik dat wel.
Het spreekt mij direct aan, omdat je kunt zien waarover het logo gaat. Complimenten! Ik heb wel wat moeite met de naam van onze kring. Te onduidelijk! Misschien is vet beter? Of zit het hem in de kleur blauw, die naast het opdringerige rood wat magertjes afsteekt?

Fotomath zei

Leuke bewerking! Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een 'eenvoudiger'meer open logo, maar dat is smaak. Ik ben benieuwd naar meer!

Peer Maas zei

Op zich kun je meteen zien waar het om gaat net als Harry al zei.
Je moet er wel rekening mee houden dat een logo meestal ergens in het klein wordt afgebeeld. In dat geval is van de tekst helemaal niets meer te lezen. Dan nog het copyright. Als je de tekening zelf hebt gemaakt prima, niets anders dan complimenten. Heb je dit ergens van internet gehaald kan dat waarschijnlijk niet zomaar, tenzij er voor is betaald. Eigenlijk hetzelfde als met foto's.

Dit is voornamelijk een combinatie van de tekening (internet?) en het logo dat Mathy heeft ontworpen....of heb ik het mis?