donderdag 14 februari 2008

Tentoonstelling Ericamera


De Eindhovense Fotoclub Ericamera exposeert vanaf 2 maart in Kasteel Geldrop.

De opening van de tentoonstelling wordt op zondagmiddag 2 maart om 15.00 uur verricht door fotograaf Kees Martens, onder meer bekend van zijn nieuwsfoto’s in het Eindhovens Dagblad.
Na de opening bestaat de mogelijkheid voor bezoekers een portfolio met eigen fotowerk te laten beoordelen en bespreken door hem.

Het is de eerste keer dat Ericamera exposeert in Kasteel Geldrop. In de galerie van het Kasteel is van 2 tot 27 maart het vrije werk van een twintigtal fotografen van Ericamera te zien. Vervolgens wordt een deel van de getoonde foto’s gewisseld. Vanaf 27 maart zal er dus weer veel nieuw werk te zien zijn. Hierbij gaat het om foto’s rond hetzelfde thema: ‘Sporen van het verleden in het heden’. Dit themaproject hebben de fotografen onder leiding van de Amsterdamse fotodocente Petra Stavast uitgevoerd.

De expositie is te bezoeken in Kasteel Geldrop op donderdag, vrijdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Op de zondagmiddagen zijn fotografen van Ericamera aanwezig om een eventuele toelichting te geven op het werk en de activiteiten van Ericamera.

De meeste leden van Ericamera komen uit Eindhoven, maar de club telt ook fotografen uit Veldhoven, Best, Deurne, Nuenen, Nederwetten, Gerwen, Waalre en Lierop. Om de week komen wij op maandagavond bijeen in ’t Oude Raadhuis aan ’t Hofke in Eindhoven. Belangstellende fotografen zijn welkom om een keer een kijkje te komen nemen.

Naar: Ericamera

Geen opmerkingen: