zondag 29 november 2009

Rabobank kalender 2010



Het Rabo kalenderproject 2010 is afgelopen week afgerond met de opening van de tentoonstelling. De kalender is klaar en zal komende week door de rabobank verder worden verspreid.

De foto's zijn allemaal perfect en op groot formaat geprint door Peter Daamen gevestigd aan de Postelstraat 25d in Someren.

December 2009 hangen ze in het gemeentehuis van Deurne, daarna (vanaf week 2) zijn ze in "de Lisse" aan de Kerkstraat in Asten te zien. Het resultaat mag er zijn!

‘Jeugd en jongeren’ was in meerdere opzichten voor de lokale fotoverenigingen Optika en Beeldhoek een geweldige uitdaging. De response op de uitnodiging van de bank om door ons te worden gefotografeerd voor de Rabokalender van 2010 was groot.

Wij hebben met veel plezier aan deze kalender gewerkt!

Het thema was aansprekend en opnieuw heel dicht bij mensen. Dit jaar, alleen maar jonge mensen. Soms onder het toeziend oog van trotse ouders. Veel interactie en positieve waardering. Dat zie je terug in de foto’s. De kalender als podium voor ons als lokale fotovereniging. In veel gezinnen het hele jaar, ‘het hart’ van de weekplanning. Het is leuk om zo met fotografie bezig te mogen zijn.



zondag 22 november 2009

foute foto


Leiden


Volkenkundig museum. Een gang met van plafond tot vloer hangende draadgordijnen. Daarachter een aantal lampen. Camera op de vloer en knippen. De figuur in z'n rode jas speelt mooi mee in dit kleurgeweld. ad

maandag 9 november 2009

zondag 8 november 2009

Duisburg

Eerst nog eentje uit Rotterdam.....


Een Duisburg foto ... wat druk maar van mij maggie!! (lees mag-die)
Tot Donderdag!



zondag 1 november 2009

Foto-OnLine - Een nieuwe fotowedstrijd van de Fotobond



De gehele maand november kunt u maximaal 3 beelden insturen. Uitslag 20 december. Na het grote succes nu voor de tweede keer Foto-OnLine. De wedstrijd die helemaal via de website gaat. Insturen via de website, on-line jurering en daarna is een presentatie van de hoogst scorende foto’s te zien in de website van de Fotobond.

Wie:
alle leden van de Fotobond; uitgezonderd de leden van de Landelijke Gespreksgroepen en deelnemers aan de laatste Foto Nationaal.

Wat:
maximaal drie foto’s insturen in JPEG ; recent werk.
Niet eerder ingezonden bij andere wedstrijden van de Fotobond

Hoe:
Eerst aanmelden. Vul je Fotobond lidmaatschapnummer en je e-mailadres in en je ontvangt per e-mail een wachtwoord. Daarna inloggen met lidmaatschapnummer en wachtwoord..vervolgens kun je max. 3 foto’s in JPEG insturen.

Wanneer :
insturen tussen 1 en 30 november

Jurering:
3 juryleden beoordelen alle inzendingen en bepalen de prijswinnende foto’s

Uitslag:
20 december te zien in de website. De 50 foto’s met de hoogste scores zijn te zien in een online fotoboek.

Beloning:
Prijs met certificaat voor de 10 hoogst scorende foto’s. Certificaat wordt uitgereikt tijdens ALV 2010. Tevens wordt een serie van foto’s samengesteld voor de Bondscollectiedienst (alleen op CD

Kortom doe mee met deze vernieuwende wedstrijd van de Fotobond!

Meer informatie